Mine kunder

Når du vil se, hvem jeg har arbejdet for indtil nu har jeg fundet det praktisk at dele mine tidligere kunder og i to grupper.
I den første gruppe  ligger alt lige fra pep-talks til sælgere til løsning af konkrete reklameopgaver fra idé til tekst, layout
og færdiggørelse.

I den anden gruppe er der tale om rene tekstopgaver, hvor de berørte virksomheder skulle lære at skrive kundevenligt, let forståeligt og alligevel kort og præcist. Alternativt har de skulle skrive salgsbreve eller andre former for reklametekster.
der effektivt kunne sælge deres produkter eller tjenesteydelser. 


Foredrag, Pep-talks, reklame- og marketingopgaver


I alfabetisk Uorden er de største virksomheder jeg kan komme i tanke om sådan nogle som Avis,  Alfa Laval,  Borup Kemi,  Sadolin,  Shell,  Timex, Modulex,  Gram,  Bryggeriet Thor,  Expert Radio,  Profil Optik,  Hvide Hus,  NCR,  Berlingske Tidende,  North West Orient Airline,  Dansk Røde Kors og TV-Glad.

Se her, så finder du det, netop du har brug for inden for reklame or markedsføring


 

Tekstkurser


Mine tekstkunder har været IBM, Lego, Danfoss, Siemens, HT busser, Post Danmark, DSB, Told og Skat, Dansk Indfustri, SAS, Scheel & Orloff, ISS, Velux, Unibank, Jyske Bank, Realkredit Danmark, Nykredit, Teledanmark, Børsen Forum, Den Grafiske Højskole, Danmarks Designskole og desuden et utal af kommuner, amter og mindre virksomheder.


Alle de her nævnte virksomheder har været glade og tilfredse med samarbejdet. Så mon ikke også du vil blive glad for et samarbejde med Tekst & Tanke.

For tekstkurser se her, hvad jeg har at byde på

Tekst og Tanke v. Carsten Lynge | Blegdamsvej 118, 7., 49 | 2100 København Ø | Tlf.: 35 35 37 56 | e-mail: cly@adr.dk